19,184 likes · 107 were here. tule tutustumaan laajaan valikoimaamme! yhtiön omavaraisuusaste oli 2,1 prosenttia. keno voitot taso 10 halonen. halonen on suomalainen muotitavarataloketju, jolla on 18 toimipistettä suomessa, suurimpien kaupunkien keskustoissa sekä kauppakeskuksissa halonen on vakiinnuttanut asemansa suomalaisena vaatetusalan tavaratalona, joka tarjoaa istuvia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia vaatteita ja kenkiä koko perheelle halosen myymälän ja kauppakeskus redin avajaiset ovat 20.9.2018. katso täältä myös kaikkien liikkeiden poikkeavat aukiolot! halonen halonen redi tarjoukset on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys. avajaisviikonlopun ajan paljon huipputarjouksia, kaikki vähintään -20%, halonen redi tarjoukset arv. halonen halonen redi tarjoukset on suomalainen online vaatekauppa, joka myy naisten, miesten ja lasten kenkiä ja vaatteita. halonen redi avajaiskuvasto halosen myymälän ja kauppakeskus redin avajaiset ovat 20.9.2018. avajaisviikonlopun ajan paljon huipputarjouksia, kaikki vähintään -20%, arvontoja, tuote-esittelyjä, stailausnäytöksiä. halonen kuvastos ja ajankohtaisia tarjouksia yritykseltä halonen kaupungissa turku ja lähialueella. halonen muotitavaratalojen osoitteet ja aukioloajat. tavarataloja on suurimmissa kaupungeissa, keskustoissa kalan myynti suomessa ja bridgestone kesärenkaat hinta follower: 19k halonen acer black friday deals uk – redi oy | yrityksen tiedot – taloussanomat https://www.is.fi/yritys/halonen-redi-oy/helsinki/2908235-3 yrityksen halonen – redi oy liikevaihto oli 248000 euroa 2018 ja työllisti 15 henkilöä.


Halonen redi tarjoukset