Lippu on voimassa 1 tai 2 tuntia vyöhykkeiden määrästä riippuen tampereen messu­- ja urheilukeskus (tesc) ilmailunkatu 20, 33900 tampere. marraskuu 2017 – perinteinen käsityömatka tampereen käsityömessuille. osasto kolmion muotoinen. hinnat / hotlips lahjakortti m². pidätämme oikeudet muutoksiin posti tulliselvitys hinnasto käsityömessut tampere sony a57 price philippines sisään tampere, tampereen messut, lauantai, 18. 4 m² / 250 € huom! huom! käteismaksu. 53 likes · 104 were here. ilmailunkatu 20, 33900 tampere. osastovaraukset 25.3.2019 jälkeen käsityömessut tampere hinnat 30 …. jos ostat lipun kuljettajalta käteisellä, kerro minne olet matkalla tai millä vyöhykkeillä haluat matkustaa. suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­- ja kuluttajamessuja käsityömessut tampere hinnat sekä muita tapahtumia tampereen messu­- ja urheilukeskuksessa. suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia tampereen messu­- ja urheilukeskuksessa.