Korkeasaari lippujen hinnat

Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät eläintarhaan veloituksetta. ravintola karhun ruokalista tarjoaa kotiruoan klassikoita sekä tuttuja suosikkimakuja maailmalta. vappupäivästä lähtien korkeasaareen voi jälleen huristella vesibussilla kauppatorilta. sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton. vappupäivästä lähtien korkeasaareen voi digitaalinen painemittari hinta jälleen huristella vesibussilla kauppatorilta. korkeasaaressa pääset tutustumaan yli 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin ympäri maailmaa korkeasaari hakee helsingin kaupungilta lisärahaa toimintansa menoihin. ryhmille voi pyytää tarjouksen ruokailuista osoitteesta [email protected] facebook hunt ideas toukokuun alusta alkaa myös korkeasaaren …. heureka club -kortilla lunastat rajattoman pääsyn heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan maksuton sisäänpääsy ja 9 maksutonta laitetta! selaa kaikkia tapahtumia ja aikatauluja kevät toi korkeasaareen ensimmäiset poikaset ja villisikatarhaan vauhtia. at korkeasaari you can take a trip over the himalayan mountains to the africasia´s and amazonia´s tropics to the finnish wilderness. mistä löydän opiskelijan tai eläkeläisen lippujen hinnat? Voit ostaa suomenlinna-lipun etukäteen kertakortille ladattuna palvelupisteistä, monista kioskeista ja marketeista sekä osasta hsl:n lippuautomaatteja lippujen hinnat 2019 lippuja voi ostaa joko verkkokaupastamme, kauppatorin lipunmyyntikioskista tai suoraan aluksista. alle 4-vuotiaat lapset pääsevät eläintarhaan veloituksetta korkeasaari lippujen hinnat heureka club -vuosikortti. tassuttele herkkujen äärelle. 6 korkeasaari lippujen hinnat e (9 e), eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 8 e (11 e), alle 4-vuotiaat maksutta. korkeasaari on avoinna tänäänkin klo 10-18, korkeasaari lippujen hinnat sisäänpääsy klo 17 saakka.
ryhmille voi pyytää arabia maku kulho hinta tarjouksen ruokailuista osoitteesta [email protected] aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 47 €. muut hinnat löytyvät verkkokaupasta. lahjaton joulu.