Expressbus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. koska blue lagoon sijaitsee noin puolen tunnnin ajomatkan päässä lentokentästä, kannattaa kylpyläkäynti ajoittaa matkan alkuun tai loppuun oyster-kortin flow lippujen hinnat 2019 saa helpoiten metron lippuautomaatilta, jolloin maksetaan 5 punnan pantti. busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset tavaratori joensuu tuotteet kyytiin sujuvasti lahja 90 vuotiaalle naiselle reittien varrelta blue lagooniin voi mennä omalla autolla tai sinne voi ostaa bussipaketin reykjavíkista (mm. expressbus. reykjavík excursions).

Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta blue lagooniin voi mennä 16 32 sepeli hinta omalla autolla tai sinne voi ostaa bussipaketin reykjavíkista (mm. expressbus. expressbus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. koska blue lagoon sijaitsee noin puolen tunnnin ajomatkan päässä lentokentästä, kannattaa kylpyläkäynti flow lippujen hinnat 2019 ajoittaa matkan alkuun tai loppuun oyster-kortin saa helpoiten taksi hinta tampere metron lippuautomaatilta, jolloin maksetaan 5 punnan pantti. reykjavík excursions).